Tom Hanks 6 år gamle datter skal være med i skjønnhetskonkurranse. Se når kamera zoomer ut. Hysterisk morsomt!

I USA Finnes det noe så merkelig som skjønnhetskonkurransen for barn. Hvorfor barn skal lære seg å konkurrere i skjønnhet forstår jeg ikke, det er jo helt absurd, men slik er det altså.

Når skuespilleren Tom Hanks besøkte showet til Jimmy Kimmel live 2011, viste han hvordan han og hans seks år gamle datter Sophie var med i en konkurranse.

Og han er veldig, veldig, støttende…

tomhanks

I klippet under får Tom Hanks Jimmy Kimmel til å spille en video av han og hans seks år gamle datter Sophie, fra programmet «Toddlers & Tiaras» (barn og tiaraer). Videoen viser hvordan livet er for pappa og datter under de to dagene som leder fram til skjønnhetskonkurransen.

Tom Hanks håper hans datter skal ta hjem første prisen i Nevadas skjønnhetskonkurranse for barn: «Ultimate Sexy Baby». Sophie håper så klart også hun vinner, men iblant for man inntrykket at det er mest far som vil vinne konkurransen.
Tom Hanks lærer sin datter hvordan hun skal gå, han hjelper henne med sminken og den gigantiske kjolen. Og vi får se en side av Tom Hanks vi aldri har sett før.

Men ingen grunn til å uroe dere: det hele er bare tull! Sophie er ikke Tom Hanks sin egentlig datter, men en ung skuespiller, og det hele er bare satire og tull.

I slutten av showet vrir publikum hos Jimmy Kimmel seg i latter, og klippet har hele 11,5 millioner visninger på Youtube. Bare se selv – og forsøk å unngå å le!

DEL dette om du og lo!
Kommentarer

kommentarer