14-åringen spør kvinnen om hun vil danse. Men hold øye med føttene hans… For ett talent!


Jeg tror de fleste av oss husker den nervøse følelsen når man som ung skulle be noen opp på dans. Tenk om man roter det til, eller tenk om personen man spør svarer nei?

Det beste av alt er egentlig bare å forsøke å vifte bort uroen, ta med seg motet og gå fram – for nesten alle ganger ender det bra.

Som for denne 14-år gamle gutten. Midt under en konsert så han en voksen kvinne som stod og hørte på konserten. Han bestemte seg for å gi det en sjanse og spurte om en dans – og kvinnen, som selvsagt ble smigret, takket ja.

Hva hun, eller noen andre for den del, ikke visste var at tenåringsgutten hadde uante talenter i å danse salsa. Han begynte å røre føttene som en profesjonell og snurre henne rundt – og kvinnens ansiktsuttrykk viser hvor sjokkert hun blir.

Det gjelder å by på seg selv, akkurat som denne modige gutten. Tenk om han aldri hadde våget å be opp den voksne kvinnen – da hadde vi aldri fått sett dette dyrebare klippet som er blitt sett på Youtube av over 6 millioner (!) mennesker. Dette MÅ du se!
Kommentarer

kommentarer