9-åringen skal spille på det offentlige pianoet. Da gjør hun noe som får ALLE til å måpe!

I denne videoen får vi se Asta dora Finnsdottir, en 9-år gammel jente fra Island som er på ferie med sin familie. Sekundet hun setter seg ned foran dette offentlige pianoet og begynner å spille drar hun til seg en stor folkemengde av publikum, og du kommer snart til å forstå hvorfor.
Det er lett å anta at Asta kommer til å spille noe enkelt på grunn av hennes alder, men ikke la deg bli lurt. Hun tar seg av ingen mindre enn Mozart selv og spiller «Alla Turca», til publikums (og vår) store begeistring.

 

 
Enda en gang kan vi lære noe viktig av ett barn: gjør det du elsker så kommer verden til å bli en bedre plass. I dette tilfellet byr 9-åringen flere fremmede på en dose ekte musikkglede, og det er vanskelig å ikke bli glad av framførelsen hennes.
Se i videoen under og DEL om du og synes hun er utrolig flink!
Kommentarer

kommentarer