De står helt stille på isen. Men følg når musikken starter. Jubelen står i TAKET!

Canada er kjent for å være flinke i ishockey, men de er også imponerende når det kommer til kunstskøyting.

Det er vanskelig i i seg selv å skulle stå ensom på isen og begynne med hopp, steg og piruetter i ett vakkert skøytenummer – men når jeg så 16 (!) personer gjøre en synkronisert framvisning som sitter så klokkerent i den minste detalj, endte jeg opp med å sitte å måpe. I tre minutter byr de opp til dans med «Proud Mary» på høyttalerne og det hele er rett og slett utrolig! Elegant og så samspilt at publikums jubel ikke kjenner grenser.

 

 

Til og med juryen blir sjokkerte når de ser hvordan gruppens poeng stiger og stiger til de ved nummerets slutt leder overleget. Det er ett bevis på at hardt slit virkelig belønner seg til slutt. Ta en titt på dette og DEL gjerne den utrolige framvisningen med vennene dine, slik at de og får sjansen til å se det. For dette, dette er i verdensklasse!
Kommentarer

kommentarer