Datteren gjorde klart videokameraet. Men når denne låten kommer på? Rett og slett FANTASTISK!

Det finnes mange dansevideoer tilgjengelig på internett, alt fra virkelige talenter til nydelige og morsomme innspill. Men det er en far og datter duo, som har blitt spredt på nettet som ild i tørt gress. I 2014 gikk videoen deres viral med deres danseversjon av «Shake it Off”, og det samme skjedde med videoen hvor de danset til “Whip/Nae Nae” som også fikk millioner av visninger på nett. Nå er den 31-år gamle pappaen Josh Rinder og hans 6-år gamle datter Audrey tilbake, og nå har de laget sin egen video til Justin Timberlakes siste hit “Can’t Stop the Feeling.”

Far og datter duoen danser ofte sammen, og elsker å laste opp videoene til YouTube så alle kan se det. Paret har noen dansebevegelser som passer perfekt til de utadvendte personlighetene deres. De passer på at de også er kledd for anledningen, Audrey har på seg en søt rosa kjole og Josh har matchende rutete bukser og skjorte til.

I tillegg til de episke dansetrinnene, så mimer også paret helt perfekt til teksten. Josh sørger også for at Audrey får noen øyeblikk alene så hun kan improvisere på stedet.

Millioner av mennesker har allerede sett videoen, men de er ikke de eneste som er fan av den dansende faren og datteren. Justin Timberlake har også kommentert på videoen, hvor han sa “Dette må være det søteste jeg noen gang har sett!”

Både Josh og Audrey er smigret over at selveste Timberlake kommenterte på danseferdighetene deres, men de sier at de lager disse videoene for moroskyld.

“Kveldene våre kan bestå av alt fra å gå ut og spise sammen, til å sette opp kameraet og danse som om ingen ser på,” innrømmer Josh.

Vi gleder oss til å se hvilke fremtidige videoer dette paret har for oss!

DEL dette videre med vennene dine.
Kommentarer

kommentarer