Videoen med dansende fedre tar av på nett – bare VENT til musikken starter!

I San Diego, California, har dansestudioet GrooveRoo Dance opprettet en klasse ved navn «Mommy Mingle, Daddy Dance», hvor fedre øver inn line dance med sine babyer i bæresele, mens mødrene skravler.

Da dansestudioet nylig delte en video fra en dansetime med de dedikerte og sexy fedrene, som danser til «Play That Funky Music» på deres Facebook side, tok nettet helt av. Videoen ble sett av tusenvis.

 

 
Sammen med videoen stod følgende tekst:
– For en gruppe fedre, som hevder de ikke danser, sang og danset de uansett, mens de beveget seg for å vise mødrene hvor meget de setter pris på den. Det er den beste kjærligheten. Det er tydelig at mødrene elsker å se sine menn danse. Og babyene ser og ut til å nyte det. Bare se selv i videoen under og DEL om dette skulle vært noe vi burde hatt i Norge
Kommentarer

kommentarer