Hun prøver å stå på hodet da faren kommer inn. Det han gjør? Jeg ler så tårene triller!

Vi vet alle hvordan fedre kan være. De mener det ikke, men noen ganger virker det som den lille gutten i dem kjemper seg fram ut av hva vi kjenner som kjærlige fedre. Bare se selv i denne videoen, hvordan den mannlige humoren aldri endrer seg.

En ung jente setter opp et kamera på kjøkkengulvet. Hun skal øve på ett par nye triks. Sakte men sikkert prøver hun å stå på hodet og bruker alle kreftene sine på å holde seg i en oppreist linje. Mens hun sliter med å finne balansen, kommer hennes far inn på kjøkkenet og begynner å rote med noe i ovnen. Med ryggen vendt mot kamera, slipper han ut en stor fjert. Fordi kroppen hans blir blokkert av datteren kan man ikke vite for sikkert hvem som var synderen av fjerten, men ettersom hun raskt faller sammen på bakken, leende, idet hun sier, «Pappaaaaa!» Har vi en liten mistanke.

Hvis ett bilde er verdt tusen ord, er denne videoen verdt millioner. Bare se den morsomme videoen under selv!
Kommentarer

kommentarer