Han står stille med røde badebukser. Men når musikken starter? For en HERLIG type!

Det virker som vi ofte bryr oss alt for mye om hva andre synes om oss. Vi lytter og tilpasser oss – istedenfor å bare gå vår egen vei, gjøre det vi synes er kult og ta livet som det kommer. Tro det eller ei, men vi er vakre og fantastiske som vi er, og på vår helt spesielle måte, uansett hva noen andre sier!

Derfor synes jeg det er så befriende å se på denne mannen. For han bryr seg virkelig ikke om hva omverdenen synes og sier om han og kroppen hans. Istedenfor gir han et fullkomment og genialt svar – når han tar på seg den trangeste mest ettersittende speedoen han har og begynner å danse.

Du kan se selv på ansiktsuttrykket hans hvor mye han nyter å gjøre det han synes er kult, og med så mye selvtillit! Jeg blir så glad av å se på, og dansen er virkelig fantastisk, snakk om å by på seg selv med energi og glede.

Bare se på dette!

Jeg synes denne mannen er så herlig – det gjelder virkelig å nyte livet så lenge det varer. Del gjerne videre med vennene dine så de også får se den herlige dansen og kan oppmuntres til å ta livet som det kommer!

Kommentarer

kommentarer