Vennen lurte ham og stjal hunden hans. Se når de gjenforenes to år senere!

For to år siden gikk Jose gjennom en veldig vanskelig tid i livet. Han hadde nettopp skilt seg, mistet huset sitt og blitt hjemløs. Under denne tiden var han tvunget å bo i bilen sin. Men han hadde en venn som han kunne stole på. Hunden Chaos.

«Chaos har hjulpet meg gjennom så mye i mitt liv, jeg tok han med meg overalt!» forteller Jose, som har tatt hånd om Chaos siden han var en liten valp. Men Jose innså at Chaos ikke skulle ha godt av å bo i en bil så lenge, som han bestemte seg for å finne en hundepasser som kunne ta vare på han til Jose fikk styr på livet sitt. En kompis av en kompis tok vare på hunden.
Tre måneder senere hadde Jose fått orden i livet sitt igjen og ville ha tilbake sin elskede kamerat. Da innså han noe forferdelig. De som hadde tatt vare på Jose ville ikke gi ham tilbake, stjal han og sa Chaos var deres hund. «Jeg trodde aldri jeg skulle få se min hund igjen,» forteller han.

Men det skulle han – to år senere. For det viste seg at vennen som hadde stjelt Chaos ikke var snill mot han. En gang i slutten av april ble Chaos slengt på gaten i South Beloit i USA. Han ble gitt til ett hundehjem og de forsøkte søke etter eieren. På Chaos sitt halsbånd fant de ett id-nummer.

Når de ringte nummeret svarte Jose, og de sa de hadde funnet hunden hans. Jose braste ut i gråt. «Jeg visste ikke hva jeg skulle si, jeg klarte ikke slutte å smile. Jeg kunne ikke tro det var sant!»

 

 

I filmen under kan du se når de to gjenforenes. Først virker Chaos litt sjokkert – han har jo ikke sett sin kjære eier på hele to år. Men når Jose strekker ut hånden og Chaos får lukte på ham er det akkurat som at alle minnene kommer tilbake på en gang. Chaos kaster seg inn i armene hans.
Kommentarer

kommentarer