Han tror at han er alene på nattklubbens toalett. Men følg med på speilet.. WOW!

Hvis du er på en nattklubb eller bar, så vet du at man ikke skal kjøre bil dersom man drikker alkohol. Men fyllekjøring er allikevel et veldig alvorlig problem. Hvert år dør ca 70 personer i alkoholrelaterte trafikkulykker. Organisasjonen We Save Lives bestemte seg for å stille et veldig viktig spørsmål til utvalgte berusede pubgjester med hjelp av Kris Caudilla. Når han bare var 26 år gammel, så fyllekjørte han og drepte en politibetjent. Han kjørte på feil side av veien og krasjet inn i politimannens bil.

Nå soner han sin 15 år lange fengselstraff, og det går ikke en dag uten at han tenker på politibetjenten som han drepte, og hans kone og fire barn.

Se den sterke videoen nedenfor og del den med familie og venner for å spre dette viktige budskapet.
Kommentarer

kommentarer