En stor ulv setter seg ved siden av henne, men SE når de får øyekontakt!

Denne ulven du snart skal møte kan sikkert se litt skummel og tøff ut.
Men Kekoa er ikke slik som andre ville ulver. Selvsagt må man ha respekt for henne, men denne ulven virker å elske mennesker, spesielt en kvinne ved navn Danielle.

Kekoa lever et godt liv i Colorado Wolf og Wildlife Center. Organisasjonen arbeider for å vise folk hvor viktig ulver, prærieulver og rever er og hvorfor disse dyrene er viktige for vårt ekosystem. Av ulike grunner har dyrene i parken ikke kunne leve livet sitt i det ville, og derfor har de fått et fristed i parken.

Når det gjelder å forholde seg til ulver, er Danielle utrolig erfaren. Hun og Kekoa er et fantastisk eksempel på hvor harmonisk forholdet kan være om alt gjøres på riktig måte. Når Kekoa og Danielle sitter ned sammen på snøen ved hverandre, er det et helt magisk og surrealistisk syn – forskjellen på størrelsen mellom Kekoa og Danielle er stor!
Og når du tror du har sett alt, kommer en annen ulv som heter Sakura for å være med og. Er det ikke fascinerende?! Bare se selv i videoen!
Kommentarer

kommentarer