Alle blir skeptiske når denne mannen går opp på dansegulvet. Sekunder senere? Jeg kan ikke slutte å le!

Si dans og jeg tenker på en veltrent person som virkelig kan å bevege seg. Mange dansere ser jo i prinsippet ut som gymnaster. Men ikke John Lindo. Han ser ut som en helt vanlig mann, med noen trivselskilo på magen. Derfor er det kanskje ikke så rart at publikum i starten er skeptiske når han går opp på dansegulvet med dansepartneren Stephanie Batista.

Sekunder senere viser han alle hvordan man danser!

Han og Stephanie drar igang showet og soper banen i denne swingkonkurransen fra 2008. John følelse og glede er virkelig utrolig smittende. Han har det lille glimtet i øyet. Dette er virkelig en klokkeren påminnelse om å aldri dømme en bok etter omslaget. Fantastisk!
Kommentarer

kommentarer