Når den sjenerte vaskedamen begynner å synge, sier Simon at han har VENTET på henne!

En gang i blant inntar et spesielt talent scenen på «Britain’s Got Talent» og det blir med en gang klart at det er en fremtidig stjerne som står foran dommerpanelet. Kathleen Jenkins er en av disse personene. Etter å ha fremført The Rolling Stones klassiker «Wild Horses,» sier Simon Cowell til Jenkins, «Jeg har ventet på deg i hele dag.» Dommer David Williams legger til, «Du har et talent som verden må få høre.»

Det som gjør Jenkins audition mer minneverdig er historien hennes: en 25-år gammel renholder fra Newport i South Wales, hun og mannen bor fortsatt sammen med foreldrene hennes. Og når faren forteller med tårer i øynene hvor langt han er villig til å gå for å gjøre sangdrømmen hennes til virkelighet? Du kan bare finne frem papir med det samme. Denne audition er full av følelser fra start til slutt.
The Telegraph synes Jenkins er så spesiell og tror at hun kanskje kan være den neste Susan Boyle. Uavhengig av hvor langt hun kommer i konkurransen, så er det helt klart at denne sjenerte jenta med den kraftige stemmen så vidt har startet karrieren.
Hva synes du om fremførelsen hennes? Legg igjen en kommentar og DEL hvis du likte den like mye som vi gjorde.Kommentarer

kommentarer