Den 15 år gamle jenta skal synge. Sekunder senere skjønner du hvorfor alle elsker henne!

Led Zeppelin er et av de største rockebandene gjennom tidene, uten tvil. Deres ikoniske låter har påvirket generasjoner og spilles i alle kontinenter.

Derfor kan man forstå at sangere som velger å tolke Led Zeppelins sine låter ofte får ett ekstra kritisk øye. De fleste har hørt låtene før og forventer seg noe helt utenfor det vanlige. Du åpner rett og slett opp deg til en del kritikk om du velger å forsøke å toppe sangeren Robert Plants sin utrolige stemme.

En som våget og lykkes, er denne femten år gamle Lauren Tate. Sammen med guttene i Bankrupt Brothers setter de sitt eget preg på låten «Whole Lotta Love». Med tanke på at Lauren bare er 15 år gammel, er hun utrolig voksen og hennes hese stemme er perfekt for denne låten.

Du er enig i at hun er utrolig dyktig?
Kommentarer

kommentarer