Dagen etter at Prince døde, går Bruce Springsteen opp på scenen og gjør dette. Vi er målløse!

Den 21 april gikk den legendariske artisten Prince bort. Detaljer rundt hans død oppdages fremdeles, og verden har siden sørget over han gjennom å minne han og å spille konserter for å hylle ham.
Fredags kveld hyllet Bruce Springsteen Prince foran en fullsatt arene på Barclays i Brooklyn, New York. Dessverre blir dette tredje gangen i år Springsteen har behøvd å hylle en av sine venner i bransjen, da både David Bowie og Glenn Frey har gått bort.

The Boss viser her hvor glad han er i Prince og hvordan Prince ga sitt bidrag til musikkverden. Vi får gåsehud av hans versjon av «Purple Rain.» Om du likte dette, glem ikke å del med dine venner på Facebook for å minnes Prince du også!
Kommentarer

kommentarer