Med Jeff’s hvite smoking (med hale og det hele) og matchende hatt, så ser han virkelig ut som den rette personen til å fremføre dette nummeret. Etter en liten stund, så kommer brudepikene ut på gulvet iført solbriller, og de begynner å danse med! Alt de gjør er kjempebra, men det mest imponerende er at brudepikene bare har øvd på denne dansen “via web” før bryllupet, og det var bare en gruppeøvelse kvelden før bryllupet! Ikke verst!

Hvis du lurer på om bruden kommer til å bli med, så trenger du ikke å lure lenger, for det gjør hun! Cara kommer inn nærmere slutten og danser sammen med sin nye ektemann. Når sangen nærmer seg slutten, så tar hun av Jeff hatten og setter den på hodet sitt, og så kysser de. Det er nydelig, og en minneverdig måte å starte et ekteskap på!

Hva synes du om dette fantastiske dansenummeret?

DEL kjærligheten videre.