Dette er ikke hvilken som helst bobil. Ta en titt på innsiden så skjønner du hvorfor… WOW!

Når ferien står for døren bruker mange å ville bytte ut leiligheten mot en husvogn eller bobil for siden å reise land og rike rundt og bare nyte sommeren. Andre personer ser kanskje ikke helt sjarmen i å sitte i et trangt rom uten særlig komfort – men denne bobilen får hvem som helst til å tenke seg om.

Dette er nemlig ikke hvilken som helst bobil, men kanskje en av verdens mest luksuriøse bobiler. Den har tre nivåer, innredning i verdensklasse, en terrasse som får hvem som helst til å måpe og helt enkelt alt du kan tenke deg (som en 40-tommers tv, grill og bar).
Trist for dem som kjører og misser alt dette fantastiske, tenker kanskje du? Neida. Til og med førersetet er en opplevelse i seg selv med lekre seter og store, runde vindu. Heng med på en rundtur i videoen under!
Kommentarer

kommentarer