94-åringen står bøyd over sin rullator. Men når han tar av henne jakken? UTROLIG!

Kvinnen i dette klippet heter Mathilda Klein og er 94 år gammel. Til å begynne med var jeg litt skeptisk til hva hun skulle gjøre på dansegulvet. Hun blir nødt til å støtte seg til sin partner, den betydelige yngre Danny Maloney, som sin rullator for å ta seg opp på dansegulvet.
Musikken starter så og ja, det starter rolig og greit, men ser ikke direkte ut som dans. Paret går fram og tilbake på dansegulvet uten egentlig mål og mening. Men så skjer det noe…

Danny hjelper Mathilda av med jakken sin, de vender bort på gulvet, musikken stopper og publikum forstår ingenting. Men når musikken siden starter igjen byr Mathilda og hennes partner på en framvisning så heftig at jeg måtte gni meg i øynene for å virkelig forstå at en 94 år gammel dame kunne få til noe så utrolig på dansegulvet.

Se selv i videoen under og DEL dette klippet om du ble like satt ut som jeg ble av Mathilda sitt fenomenale show!
Kommentarer

kommentarer