Det ser ut som verdens minste bil, men vent til han åpner døren. UTROLIG!

Den svenske designeren Mikeal Kjellman ville lage en sykkel som vare bedre beskyttet mot været og mer behagelig å reise på enn en vanlig sykkel. Derfor bygde han en prototype, Podride, som er en «morsom og praktisk sykkelbil».

Når vi så hvordan den fungerte ble vi veldig imponerte! Mikeals sykkel kan kjøre i 25 km i timen, veier 70 kilo og er i ca samme høyde som en vanlig bil.
Det finnes bagasjerom, mulighet for å hengsle på tilhenger og mulighet til å åpne vinduene foran og på sidene.

I Sverige er sykkelen klassifisert som en elsykkel, som betyr at man hverken trenger førerkort eller forsikring. Oppfinnelsen har fått stor oppmerksomhet på nettet og flere og flere har lyst til å kjøpe sykkelen. Jeg har lyst på en selv!
Kommentarer

kommentarer