Han har bygget dette i hagen sin. Men når han trykker på knappen? Jeg sitter og MÅPER!

Drømmer du om å ha basseng og hage, men har ikke plass til begge deler? Da må du se dette geniale designet. Denne mannen har gjort noe fantastisk: han har laget en terrasse som kan forvandles til et basseng. Og ikke et vanlig basseng – ved å trykke på en knapp så kan dette bassenget gjøres om til TRE forskjellige bassenger! Det er helt fantastisk. Se videoen under for å se det med dine egne øyne.

Ved første øyekast så ser det ut som en vanlig hageterrasse, men ved å trykke på en knapp så begynner det sakte å synke ned i bakken. Først gjøres det om til et grunt barnebasseng! Ett trykk til så synker det litt dypere, og når du trykker tre ganger så blir det til et dypt voksenbasseng.

Fantastisk. Jeg har aldri sett noe som dette før! Du kan enkelt innstille bassenget etter hvem som skal bruke det, barn kan bade trygt og voksne kan ha det gøy.

Og det beste med hele oppfinnelsen er at den kan heves helt opp og brukes til å grille på. Seriøst?! Utrolig.

Snakk om å underholde vennene dine! Hvis du hadde hatt dette i hagen, så hadde du garantert vært den mest populære i vennegjengen.
Kommentarer

kommentarer