Forloveden gikk med på å klippe håret for første gang på 20 år. Men hun forventet ikke DETTE!

Roger hadde ikke klippet håret sitt på over 20 år, og hadde aldri skiftet hårfrisyre. Han gikk ikke en dag uten den lange hestehalen, og det ble etterhvert hans kjennetegn. Men når Roger og kjæresten hans forlovet seg bestemte han seg for å gi sin fremtidige kone en overraskelse før bryllupet, i form av en bli ny dag.

Programlederen Rachael Ray ville ha ham med på showet når hun leste om ham. For første gang på over to tiår førte de en saks igjennom Rogers hår, og resultatet er virkelig fantastisk.

Han så bra ut før, selv om store deler av håret han hadde på hodet og i ansiktet skjulte ansiktstrekkene hans, men vi må innrømme at han ser enda bedre ut etter bli ny dagen. Reaksjonen til forloveden hans sier nok alt (hun blir ikke rørt til tårer uten grunn).

Initiativet til denne forvandlingen kom fra Roger selv, og vi er glade for at det ble så vellykket og at han ble så fornøyd med resultatet selv. Se forvandlingen hans her!
Kommentarer

kommentarer