De satte opp denne realistiske dinosauren i garasjen. Kollegaenes reaksjon? Jeg ler meg ihjel!

Hva hadde du gjort hvis det hadde eksistert en fornøyelsespark, full av dinosaurer som i Spielbergs Jurassic Park? Hadde du vært førstemann i køen, eller holdt deg så langt unna som overhodet mulig?

Det er nok ikke så lett å se for seg, siden dette ikke er et valg vi har vært stilt ovenfor så langt. Men bilistene i denne parkeringsplassen har opplevd noe lignende. Og deres reaksjon når de ser en ekstremt overbevisende Velociraptor gir oss et innblikk i hvordan mennesker flest ville reagert – de flykter for sitt liv!

Dette er en bra gjennomtenkt spøk gjennomført av guttene bak Youtube-kanalen Hamish & Andy. Når de fikk tilgang til en av de mest realistiske dinosaurmodellene i verden klarte de ikke la være – og kollegaene deres fikk seg dermed en liten overraskelse på vei hjem fra jobb! 

Kommentarer

kommentarer