Han tar 4 skiver tomat, og legger dem i komposten. 10 dager senere? Jeg hadde ingen ANING!

Som den tomatelskeren jeg er, så ser jeg frem til egendyrkede tomater på sommeren.

Det er en enkel glede som gjør salater bedre. Eller også som jeg liker tomatene, bare med litt salt og olivenolje som et sunt mellom-måltid. Jeg har kjøpt tomatplanter og dyrket de utendørs, men før jeg så denne videoen, hadde jeg ingen aning om at jeg kunne dyrke dem så enkelt, også så mye billigere!

Dette klippet har nå over 460000 visninger, og hundrevis av kommentarer fra folk som har forsøkt å dyrke tomater tidligere uten å lykkes. Men med det de har lært i dette klippet, er de nå eiere av store fine tomatplanter.

Det finnes ingenting verre enn å skjære i en tomat som viser seg å være overmoden og uspiselig. Det gjør nesten vondt å kaste bort mat, men nå vet jeg at disse tomatene kan brukes for å dyrke planter, mine egne tomatplanter sådan.

Alt du behøver er: en plastkrukke, god kompostjord, og en moden tomat skåret i skiver. Han viser deg eksakt hva du skal gjøre i denne videoen, og innen 10-14 dager, så har 50-60 planter grodd. Med minimalt med jobb, så kan du nå plukke dine egne hjemmedyrkede tomater!

Se selv i videoen nedenfor:


Del gjerne denne smarte videoen med dine venner på Facebook!


Kommentarer

kommentarer