Programlederen skjønner ingenting når 4-åringen går mot pianoet. Sekunder senere? WOW!

Alle personer er født med en spesiell gave: Et talent eller ferdighet som sitter i ryggmargen og som imponerer hvem som helst om man bare vet hvordan man skal finne den frem.

Den 4-år gamle gutten Evan har virkelig funnet sitt talent, og det er veldig imponerende for å si det mildt. Evan har ikke spilt piano i mer enn noen måneder – men når han besøker tv-programmet Little Big Shots og programlederen Steve Harvey så virker det nesten som at han har spilt i en livstid.

Programlederen har ingen anelse om hva han skal få høre når den lille 4-åringen besluttsomt går frem og setter seg ved pianoet midt på scenen. Men snart begynner fingrene å skli over tangentene – og Steve Harvey og publikum måper over Evans talent.

Dette må du ikke gå glipp av. Jeg tror bestemt at en ny stjerne er født!


Del gjerne videre til vennene dine så de også kan oppleve en fremtidig verdensstjerne på piano 🙂

Kommentarer

kommentarer