Han bøyer seg ned for å ta bilde av reven. Men når han ser hva den har i MUNNEN? Hahaha!

Det er faktisk en grunn til at reven er kjent som en slu og snikete skapning fra eventyrene.

Golf er jo en ganske bedagelig sport, man løper ikke akkurat rundt omkring på banen. Det er heller ingen sport hvor det skjer så utrolig mye interessant. Det er mer noe man gjør for å slappe av, egentlig.

Men når disse mennene gikk en tur på golfbanen, skulle de få seg litt av en overraskelse!

Plutselig springer det nemlig frem en liten rev, som begynner å snuse på golfbagen til den ene, og han bestemmer seg for at dette er et perfekt øyeblikk for å ta et bilde. Så han setter seg ned på huk, og tar et bilde med mobilen. Vel, det er helt til han finner ut hva reven har i munnen!

Se den morsomme videoen nedenfor, og DEL den gjerne med venner og familie på Facebook!
Kommentarer

kommentarer