100 hester ventet på døden på en øy. Men se når disse 7 kvinnene gjør det UTENKELIGE!

En stor flokk på over 100 hester satt fast på en liten flekk med jord, etter en forferdelig oversvømmelse i Nederland. 19 hester mistet livet, men resten av hestene satt fast på den lille jordflekken i 3 dager. Hestene fikk mat av brannmenn og dyrevernsaktivister, i et forsøk på å gi hestene mer styrke. Men alle forsøk på å redde hestene var nyttesløse.

På den tredje dagen ble det gjort en bemerkelsesverdig redning av disse vakre hestene. En ny storm nærmet seg, noe som ville ført til ytterligere oversvømmelser og den sikre død for disse dyrene. Det var da noen postet på et internettforum, der de søkte etter vante ryttere som ikke var redde for vann. Tanken bak var at disse rytterne skulle møtes dagen etter, og gjøre et siste forsøk på å redde de stakkars hestene. Og det var da noen kvinnelige ryttere svarte. En kvinne ved navn Norma Miedema laget en gruppe som ble kalt The Netherlands Horse Rescue. Denne gruppen av syv modige kvinner møttes dagen etter, og risikerte sine egne liv, for å redde livet på disse hestene.

DEL gjerne denne artikkelen om du synes disse kvinnene fortjener å hylles!
Kommentarer

kommentarer