Se hvor lett denne rotta klarer å komme seg opp i toalettet ditt!

Jeg har hørt snakk om rotter i kloakken, men i toaletter? Det høres kanskje skremmende og usannsynlig ut, men jo, det skjer faktisk. Men hvordan i all verden kommer en rotte seg opp i toaletttet? Denne videoen du nå skal få se fra National Geographic vil vise deg det, de har delt et toalett på midten, og filmet resulatet. Og slik er det man får en «toalett-rotte»!

Rottene har en egen evne til å klemme sammen kroppene sine, slik at de enkelt kan komme seg igjennom selv de minste åpninger, som for eksempel toalettrør. Og de er flinke til å svømme også, de kan holde pusten i hele 3 minutter. Samt at de har skarpe klør, som gjør det mulig for dem å klatre nesten overalt.

Ja, da er det bare å se seg ekstra godt om før man setter seg neste gang.

DEL denne videoen med vennene dine!
Kommentarer

kommentarer