Om du får migrene, så kan denne naturlige drikken lindre smertene på noen få minutter!

Hodeverk er noe av det mest irriterende og langdryge smertene kroppen kan ha. Den dunkende følelsen, lysskyheten og andre problemer med hodeverk kan være vanskelig å håndtere. Alle som noensinne har hatt migrene eller skikkelig intensivt hodeverk, vet at man skulle kunne gjøre nesten hva som helst for å slippe smertene.

Det er ikke alltid vanlig medisin fungerer. Det finnes også mange som ikke kan ta smertestillende, av ulike medisinske grunner. En alternativ metode som kan benyttes for å bli kvitt smertene, er en helt naturlig drikk: den er laget av sitron og salt. Når du drikker denne, kommer hodeverket til å forsvinne på bare et par minutter!

Slik gjør du: Fyll et glass vann. Ta en sitron, og press så mye av saften ut av den som du kan, ta bort kjernene, og legg den i vannet. Bland i 2 teskjeer Himalaya-salt, og bland det sammen godt. Drikk hele glasset, og du kommer til å føle hodeverket forsvinne!

Denne drikken inneholder noen av de mest naturlige ingrediensene som finnes i naturen. Vann er det viktigste for kroppen, og når du ikke drikker nok vann, så sier kroppen ifra med hodeverk. De aller fleste hodeverk kommer av uttørkning/dehydrering.

Dessuten gir Himalaya-salt kroppen en sunn dose elektrolyter og mineraler som kalsium, sulfater, sink, kobber, magnesium, jod og jern. Disse mineralene, spesielt jern, er det som gir dette saltet sin rosa farge, og gjør Himalaya-salt til den salttypen som inneholder mest mineraler i verden. Til slutt, så er sitroner fulle av c-vitaminer, som gir immunforsvaret en skikkelig boost. De er også en utmerket kilde til antioksidanter, og inneholder naturlige detox-egenskaper som hjelper til med å fjerne giftstopper i blodet og organene.

Se selv i videoen nedenfor:

Del gjerne denne smarte videoen med vennene dine på Facebook!


Kommentarer

kommentarer