Mannen hennes begynte med noe hemmelig i kjelleren. 20 dager senere roper han at hun skal komme ned…

Sylvia og datteren hennes elsker å holde på med håndtverk, og skape ting sammen. Men huset deres i Utah i USA hadde ikke noe rom de kunne sette seg ned i og være kreative. Men det skulle forandre seg.

Når mor og datter dro bort i noen uker for å besøke familie, ble pappaen hjemme alene. Og mens de var borte, bestemte han seg for å gi dem en kjempeoverraskelse, og han dokumenterte alt med et videoekamera fra start til slutt.

 

På bare 20 dager, bygget Andrew om hele kjelleren til det håndtverks og hobby-rommet de hadde drømt om. «Det var mye arbeid, men når de var borte kunne jeg jobbe på natten også,» sier Andrew. Det er håndlagede bord, lys og farkerike vegger, og et stort «walk-in»-skap som de kan lagre ting på. Videoen under viser hvor mye tid og arbeid som gikk med til å bygge dette spesielle rommet. Se på slutten, når mor og datter får seg sin livs overraskelse.Kommentarer

kommentarer