Leiligheten hennes er på bare 8 m2. Men når jeg ser hvordan hun bor? Jeg er SJOKKERT!

Denne kvinnen bor lykkelig på 8 m2

Når du leier en leilighet i New York, så er plasseringen absolutt alt. Og Felice Cohens leilighet på 8 m2  er midt i smørøyet, med Central Park, Lincoln Center og alle restaurantene i gangavstand fra bygningen. Og når du bor så sentralt for bare $700 ( ca 6000 norske kroner ) i måneden, så må man inngå kompromisser.

Velkommen til Felices bittelille «leilighet», som ikke er mye større enn et barnerom, men hun klarer å få hele livet sitt til å få plass i dette mikro-studioet. Hvordan? Joda, Felice er faktisk en profesjonell organiserer… Og å organisere, det trenger du virkelig å kunne, om du skal bo her!

Hun bruker hver millimeter av det hun har til rådighet. Hun lager til og med kunst derfra. Selv om mange ikke kunne tenkt seg å bodd her, så trives Felice kjempegodt.

Hva med deg, kunne du tenkt deg å bodd her? 

Kommentarer

kommentarer