Den lille jenta vokste opp med gorillaene. Se når de møtes igjen i jungelen – 12 år etter.

Tansy Aspinall vokste opp blant gorillaene i Howletts Wild Animal Park i Kent, England. Familiens veldedige organisasjon, The Aspinall Foundation, jobber med å rehabilitere gorillaer som har sittet i fangenskap, med tanke på å slippe de ut igjen i det fri i vest-Afrika

For 12 år siden slapp organisasjonen løs de to gorillaene Bimms og Djalta i det vest-afrikanske landet Gabon. I 2014 reiste Tansy og pappaen Damien til Gabon, for å se om de kunne finne sine gamle venner.

De finner til slutt gorillaene, og måten de reagerer på Tansy, som bare var et lite barn når de sist møttes, er helt utrolig.


Dette er det mest rørende jeg har sett. Del gjerne med dine venner på Facebook!


Kommentarer

kommentarer