Julie var lei av at folk parkerte ulovlig i innkjørselen hennes. Så da klekket hun ut en plan!

Folk fortsatte å parkere bilene sine i Julies innkjørsel. Til slutt fikk hun nok, og ringte etter hjelp hos et byggefirma. Nå ler hele internett av hevnen hennes.

Det kan ofte være skikkelig vanskelig å finne en parkeringsplass.

Slik er det også for 48 år gamle Julie Geue fra Crowborough i East Sussex, England. Men for henne er vanligvis problemet at hun ikke kan parkere på sin EGEN parkeringsplass, fordi andre har parkert der.

I forrige uke fikk hun rett og slett nok. Noen hadde parkert sin sølvgrå bil der, slik at Julie ikke kunne bruke den.

 

Siden innkjørselen likevel måtte ha ny grus, fant hun ut at siden hun selv ikke kunne parkere på grunn av bilen som stod der, så skulle hun få byggefirmaet til å stille de enorme posene bak bilen. Slik at synderen ikke kom seg ut, iallefall ikke uten å ta i et tak.

parkering1

parkering2

Hun skrev en beskjed til parkeringssynderen:

parkering3

– «Kos deg med gravingen. ( Det regner iallefall ikke ).»

parkering4

«Etter å ha hatt en avstemning på nett, ble det tilslutt bestemt at du får lov til å grave deg til frihet. Vær oppmerksom på overvåkningskameraene, så SMIL mens du arbeider.»

Når bilisten kom tilbake for å hente bilen sin, var han ikke like munter som Julies lapper var.

– Synderen påstår han ikke forstod hvilket hus han parkerte foran. Men dessverre, etter å ha funnet meg i late, motbydelige, uhøflige ( og ofte truende ) folk, så bryr jeg meg ikke om det var en ærlig feil eller ikke, skriver hun på Facebook.

Hun forklarer så at hun minst tre ganger i uken sitter i sin egen bil, midt på veien med en enorm kø bak seg, fordi noen har parkert i innkjørselen hennes, slik at hun ikke kommer seg inn.

– Jeg bor rett over togstasjonen, fordi det er bekvemt… for MEG! Jeg har en innkjørsel med plass til fire biler, fordi det er bekvemt for MEG. Ikke for at late folk skal parkere gratis.

Bildene av Julies hevn har nå blitt delt tusenvis av ganger.

DEL du også om du syntes dette var smart eller morsomt!


 

Kommentarer

kommentarer