Mannen forteller sine siste ønsker til familien. Konas svar? Jeg ler så tårene triller!

Egil Olsen ligger for døden på sykehuset, og han vet selv at det går mot slutten. Han sykepleier, hans hustru, hans datter og to sønner er ved hans side. Han ber om at to vitner er der, og et videokamera, for å filme sitt testamente. Når alt er satt opp, begynner han å prate:

”Min sønn, Nils, jeg vil at du tar husene på Frogner.”

”Min datter, Eva, jeg vil at du tar leilighetene på vestkanten.”

”Min sønn Fredrik, jeg vil at du overtar kontorene i sentrum.”

”Jenny, min kjære hustru, du får alle leilighetene på Aker Brygge.”

Sykepleieren og vitnene er sjokkerte, ettersom de hadde ingen aning om hvor mye mannen eide, og mens Egil sovner inn, sier sykepleieren, «Fru Olsen, din mann må ha jobbet veldig hardt hele sitt liv for å skaffe seg alle disse eiendommene.”

Da svarer Jenny, «Eiendommer? Den gamle gnieren hadde en avisrute.»

Fikk du deg en god latter? DEL denne med dine venner på Facebook!


 

Kommentarer

kommentarer