Han skyver to madrasser mot veggen. Men det han gjør med dem? Denne pappaen er jo GENIAL!

Til vanlig jobber Adam som webutvikler i Vermont i USA. Men på kveldene har han mye tid til overs, og som pappa til to små jenter, brenner han for å være kreativ og bygge saker og ting med sine egne hender. Adam fant på denne perfekte julegave-ideen til sine døtre for noen år siden, og det var en måte han kunne både bruke hendene og kreativiteten sin på, og samtidlig bli den kuleste pappaen i hele verden!

I videoen nedenfor får vi se Adam forvandle jentenes soverom til et innendørs trehus. Han passet på å dokumentere hele prosessen med et web-kamera. Og tro det eller ei, han klarte faktisk å gjøre dette ferdig på bare tre dager!

Kunne du tenkt deg å gjort noe lignende?

DEL gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook:
Kommentarer

kommentarer