Hennes sønn døde i 2013. 3 år senere ber en liten jente henne om å trykke ‘play’ på bamsen sin.

I 2013 gjennomgikk Heather alle foreldres verste mareritt. Hennes sønn Lukas var bare 7 måneder gammel når han døde, mens han ble passet på av barnevakten sin. Det finnes ingenting verre enn å miste sitt barn.

Men midt i all sorgen, tok Heather en vanskelig beslutning: Hun skulle donere Lukas sine organer til tre andre mennesker som var i nød.

En av disse mottagerne var en fire år gammel jente som heter Jordan, og hun reddet livet takket være Lukas. De 4 første årene av hennes liv tilbringte hun på sykehuset med en alvorlig og medfødt hjertefeil. I videoen under får vi se det utrolig følelsesladde møtet mellom Heather og Jordan, som nå har Lukas sitt hjerte.

Med hjelp av et stetoskop, får Heather høre sin sønns hjerte slå.

Det det utrolig sterke møtet i videoen under. Dette er bare så sterkt og fint på samme tid.
 

Kommentarer

kommentarer