De står stille i heisen. Men det skjulte kameraet fanger noe, som får hele verden til å juble!

Etter å ha jobbet i 29 år som politi i El Paso, i Texas i USA, hadde tiden kommet for at Tony Scherb skulle pensjonere seg. Han var kjent som en veldig dyktig politimann, og absolutt en som tok jobben sin meget seriøst.

Men når tiden nå var kommet for å levere inn politiskiltet, og gå over i pensjonistenes rekker, så kunne ikke Tony la være å feire sine siste timer på en litt spesiell måte.

Når han går inn i heisen spilles en kjent låt av den amerikanske artisten Silento, og da kan han rett og slett ikke la være å by på en dans som nå får millioner av mennesker verden over til å juble. For heldigvis ble det hele fanget på overvåkningskameraet.

Se selv i videoen under, og si hva du syntes!


DEL gjerne dette klippet om du likte det!

Kommentarer

kommentarer