Tydeligvis skjer DETTE om du stapper hvitløk i øret over natten. Jeg hadde ingen aning!

Hvitløk er bra for mye forskjellig. Om du vil få vekk onde ånder (og vampyrer), så henger du noe rundt halsen, eller ved inngangsdøren. Gammel visdom sier ihvertfall at hvis du gjør det, så holder du de mørke kreftene i sjakk.

Selv om det kanskje ikke er tilfelle, så har hvitløk alltid vært betraktet som noe som kan holde oss friske. De små løkene gir kroppen vår mange helsefordeler, og du behøver ikke engang spise den for å få noen av fordelene!

Om du noengang har hatt irriterende og smertefullt hodeverk, eller vondt i ørene, så kan hvitløk være med på å stoppe lidelsene. Ta en ren og skrelt hvitløksbåt, og plasser den forsiktig i åpningen av øret, som om du skulle satt inn en ørepropp. Etter en kort stund begynner du å få en varmefølelse som spres gjennom øret, og da kommer smerter og irritasjon til å gradvis forsvinne.
Hvitløk er effektiv ved behandling av øreinfeksjoner, ettersom den har antibaterialle egenskaper. Derfor kan bare en liten bit utgjøre en stor forskjell.
Og sist, men ikke minst, så gir du immunforsvaret ditt en skikkelig boost om du spiser hvitløk, siden den er proppfull av næringsstoffer, fiber, vitamin C, B6, kalsium og kalium. Når du kjenner at du holder på å bli forkjølt, så begynn å spise hvitløk med en gang!

Uansett om du spiser hvitløken, eller legger en båt av den i øret, så kan en liten bit hvitløk være en stor fordel for deg, og kroppen din kommer til å takke deg.

DEL gjerne dette klippet med dine venner og familie på Facebook!
Kommentarer

kommentarer