Hun tar en saks og klipper i 3 gamle håndklær. Resultatet? Dette er jo genialt!

En gang iblant er det rett og slett på tide å skifte ut håndklærne på badet. Med tiden blir de slitte og stygge å se til. Men vent, ikke kast dem! Nå kan du resirkulere håndklærne, og det på en måte du garantert ikke har tenkt på før! Bare se denne utrolig smarte videoen.

Dette prosjektet kan du gjøre selv, og det er veldig enkelt, bare følg instruksjonene i denne videoen. Alt du trenger er 3 gamle håndklær, en saks, og en nål og tråd. I denne videoen får du se Linda Facci vise oss dette steg for steg, når hun lager et teppe ut av grønne, gule og oransje håndklær. Men andre farger fungerer også. Først bretter hun håndklærne på midten, og klipper opp remser på ca 3 centimeter. Et teppe av middels størrelse som hun lager her, krever rundt 13 remser, men du kan gjøre det med flere eller færre, avhengig av størrelsen du vil ha på det.

Når du har klippet opp alle håndklærne, ta 3 remser, og sy endene sammen. Flett dem så sammen helt til enden, og fold inn endene slik at det ser litt penere ut. Repeter dette til du har en lang remse. Nå er du klar til å lage et teppe av det. Bare følg instruksjonene i videoen under her:

Likte du denne artikkelen? DEL den gjerne med dine venner og kjente på Facebook!Kommentarer

kommentarer