Hun legger ‘knust glass’ på neglene sine. Men når hun er ferdig? VAKKERT!

Neglekunst er moro å drive med, og nye trender kommer til hele tiden.

Om du liker å pynte neglene dine, så er videoen nedenfor som skapt for deg. Dette er kjent som ‘knust glass’, og er en ny koreansk stil.

Park Eun Kyung fra Korea er kjent for å komme med nye og innovative stiler, og denne nye stilen er intet unntak. Om du følger de enkle instruksjonene i denne videoen, kan du enkelt gjøre det selv hjemme.

Først lakkerer hun med hvitt, som et underlag, og så bruker hun flytende latex for å beskytte kantene av neglen. Etter dette bruker hun en sminkesvamp med farger for å fargelegge neglen, slik at hun enkelt kan skape glass-effekten. Så kutter hun små biter av «iriserende» papir, som hun legger på, og så et siste lag med lakk. Dette skaper en skikkelig flott effekt. Hva syntes du?

DEL gjerne denne kreative videoen med dine venner:Kommentarer

kommentarer