Hun sa lekene hennes forsvant på natten. Så de satte opp et kamera. Hva det filmet? Utrolig!

Når Joanne Mosers 8 år gamle datter sa at lekene hennes forsvant på natten, begynte Joanne å le. Selvfølgelig var det ingen som stjal lekene hennes! Men datteren ga seg ikke, og beviste til og med for sin mor at noen leker var borte fra rommet. Da skjønte Joanne at hun måtte komme til bunns i dette mysteriet. Så hun fant fram videokameraet, satte det opp foran datterens soverom, og ventet tålmodig for å se om noen av datterens leker forsvant på magiskt vis.

Hun la barna om kvelden, men fortalte dem ikke om kameraet. Så satte hun seg ned og ventet på at kameraet skulle bevise at datteren hadde en livlig fantasi. Men så utrolig feil kunne hun ta! Vent til du ser hva som skjedde!Kommentarer

kommentarer