De la den nyfødte babyen i armene hennes. Se reaksjonen når hun skjønner hvem det er!

Det var en helt vanlig dag for Eva, som tilbrakte søndag ettermiddag i sitt hjem i Franklin i USA. Plutselig hørte hun at det banket på døren. Det var hennes sønn Donny og svigerdatter Miranda, som kom hjem fra Hawaii, hvor de begge jobber i det amerikanske luftforsvaret.

Men de kom ikke tomhendt hjem. Det Eva ikke visste, var at hun snart skulle finne ut at hun hadde blitt bestemor! Miranda og Donny hadde nettopp adoptert en liten jente som heter Melissa Faith, og de hadde påbegynt adopsjonsprosessen i oktober.

«Vi valgte å ikke fortelle familiene våre, for det var så usikkert», fortalte Miranda til WTHR News. «Vi ville være forsiktige, slik at vi ikke knuste hjerter, både deres og våre egne. Og vi bestemte oss for at dette ikke var noe vi skulle fortelle i telefonen.»

I nesten 10 dager, skjulte Donny hemmeligheten for sin mor, før de fløy hjem for å overraske henne. Se videoen under her, og vær forberedt på bestemor Evas utrolig herlige reaksjon!

Du må gjerne DELE dette utrolige øyeblikket med dine venner på Facebook!Kommentarer

kommentarer