Hun ba om et lite lån i banken. Grunnen? Jeg ler så tårene triller!

Blondiner er ikke lenger hva de en gang var …

En blondine kommer inn i en bank i Oslo og ber om å få et lån. Hun sier hun skal nedover i Europa på forretningsreise i to uker og er nødt til å låne 5.000,- kroner. Bankmannen sier at han må ha en form for sikkerhet for lånet. Blondinen gir ham da nøklene til en splitter ny Mercedes som står parkert utenfor banken. Dette fungerte fint og banken aksepterte bilen som sikkerhet for lånet.

Bankmannen og de andre i banken får seg alle en god latter på blondinens bekostning som bruker en Mercedes Benz til 1.8 millioner som sikkerhet for et lån på 5.000,- kroner. Bankmannen kjører bilen ned i bankens garasje og parkerer den.

To uker senere kommer blondinen tilbake og betaler de 5.000,- samt renter på 31 kroner. Bankmannen sier til blondinen: » Vi er meget glade for at De ville låne hos oss, men vi er alle en smule forvirret … mens De var borte sjekket vi Dem og oppdaget at De er multimillionær – De behøver jo ikke å låne 5.000,- kroner …?»

Blondinen svarer: «Hvor ellers i Oslo kan jeg parkere bilen min i to uker for 31 kroner?!»


Kommentarer

kommentarer