Denne mannen bor midt ute i skogen, i sitt VELDIG dyre fly!

Om du tenker deg din drømmebolig, hvor tenker du da? Kanskje en villa på stranden? En bolig på landet? Et slott? Alle disse er ganske vanlige drømmeboliger for folk flest. Men du tenkte kanskje ikke på et fly midt i skogen? Men når du ser hva denne mannen har gjort, ombestemmer du deg, kanskje…

Dette er Bruce Campbell, han er bare en vanlig fyr fra Portland, Oregon i USA. Jeg sier vanlig, men han betalte 220 000 dollar for en Boeing 727. Men Bruce er ikke en pilot, han har bare kjøpt flyet for å bo i.

flyhus01

Dette flyhuset er et hjem som passer for skyene, men det ligger midt inne i skogen, med trådløst internett og mye mer. Selv om jeg liker originalitet, så er det nok mye denne fyren burde dra og kjøpe på IKEA.

flyhus02

Som du kan se så har Bruce innredet jetflyet sitt litt, men jeg er ikke helt sikker på at dette er drømmehuset mitt.

Men hva synes du? DEL med dine venner for å se hva de synes!
Kommentarer

kommentarer