Vet du hva som skjer om du drikker kokosvann i 7 dager?

Mange hevder at kokosvann har en magisk effekt på helsen vår. Du har kanskje hørt om kokosolje, og hvilke helseeffekter den har? I denne artikkelen kommer du til å lære deg om de største fordelene med kokosvann du antagelig aldri har hørt om.

I praksis, så har kokosvann og blodplasmaen i menneskets blodomløp nesten samme struktur. Dette er bevist, ved at man kan erstatte blodplasma med kokosvann i nødsituasjoner.

Nå til dags brukes kokosvann over hele verden, og du kan finne det på mange butikker der du bor. Det smaker kanskje ikke så godt, men helsefordelene er ubestridelige.

Så, hva hender egentlig når du drikker dette vannet?

Kokosvann styrker ditt immunforsvar, og tar bort bakterier som forsårsaker urinveisinfeksjoner, tannkjøttssykdommer, og virus som forårsaker forkjølelse og infeksjonssykdommer.

Du får mye mer energi, og hormonproduksjonen styrkes. Vannet fungerer som en naturlig væskedriver, og er til stor hjelp for mennesker med nyresykdommer. Det hjelper til ved rengjøring av urinveiene, og giftstoffene elimineres, samt at nyresteins-utvikling bremses.

Kokosvann inneholder høye verdier av fiber, noe som gjør det meget bra for fordøyningen. Med regelmessig inntak, så minsker det magesyre.

På grunn av sitt lave fettinhold, kan du drikke kokosvann i store mengder. Det minsker apetitten, og holder deg mett, noe som igjen kan føre til at du går ned i vekt.

Du kan også dynke en bomulsdott i kokosvann, og legge den på huden om du har kviser, fet eller tørr hud. Vannet får huden til å bli renere og friskere, og får porene til å åpne seg.

Ekspertene hevder også at vannet kan løse mange helseplager under graviditeten. Med bare et glass kokosvann balanserer du elektrolytene, og kan få ned blodtrykket.

Når vi drikker for mye alkohol, får vi ofte hodepine dagen etter. Så når du har drukket mer enn du burde, husk denne magiske drikken, Den kommer til å få hodepinen til å forsvinne, og du får også igjen væskebalansen, slik at det hjelper deg med å bli kvitt fyllesyken.

Om du har mistet mye energi på grunn av anstrengelser, kan du gjenopprette energien med kokosvann. Vannet gir positive effekter på hver eneste kroppsdel.

Kokosvann gir deg et sterkere immunforsvar, mer energi, og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot bakterier og infeksjoner, samt at det kan hjelpe deg ned i vekt.

 

 

DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook:

Kommentarer

kommentarer