Vaktmesterens løsning på vandaliseringen av skoletoalettene? Jeg ler så tårene triller!

Vaktmesteren på denne skolen vet antagelig mer enn lærerne om hvordan han skal lære elevene saker og ting. Denne historien handler om noen elever som ikke respektere skolens eiendom, men da finner vaktmesteren på et ganske smart triks for å få stopp på det.

En skole fikk et ganske uvanlig og vanskelig problem.

Noen av skolens 12 år gamle jenter hadde nettopp begynt å bruke sminke og leppestift. Det er jo ganske vanlig, men etter at de hadde på seg leppestiften, brukte de å presse leppene sine mot speilet inne på toalettet, noe som gjorde at speilene var fulle av små leppeavtrykk.

Hver eneste kveld måtte skolens vaktmester bruke timesvis på å gjøre rent speilene. Og hver morgen kom jentene tilbake og trykket leppene sine mot speilet.

Til slutt innså rektoren på skolen at dette ikke kunne fortsette, og bestemte seg for å gjøre noe med problemet. Hun ba alle jentene følge med til toalettet for å treffe vaktmesteren. Hun forklarte for jentene at leppemerkene på speilet var et stort problem, og at vaktmesteren måtte bruke timesvis på å gjøre rent etter dem.

For å vise hvor vanskelig dette var, bad hun vaktmesteren om å vise hvordan han bruker å rengjøre speilet. Så han tok fram en vindusskrape, dyppet den i toalettet, og så rengjorde han speilet med den.

Etter dette, har det ikke vært noen problemer med leppestift-avtrykk på speilene.

 

Om du også synes denne vaktmesteren og rektoren var skikkelig smarte, så del gjerne denne historien!


Kommentarer

kommentarer