De så at løshunden hadde noe i munnen. Nå blir hunden hyllet over hele verden!

Dette er jo noe man ikke skulle tro var mulig!
En motorsyklist oppdaget en løshund som gikk langs veien i Kharibika i Oman. Det var forsåvidt ikke noe uvanlig med dette, siden det finnes mange hjemløse hunder i området, men mannen så at hunden bar på noe i munnen. Men det var vanskelig å se eksakt hva det var.

Så oppdaget han bloddråper langs veien, så han stoppet motorsykkelen, og gikk nærmere for å se. Men når han fikk øye på dette, kunne han ikke tro sine egne øyne!

For i munnen holdt nemlig hunden en nyfødt baby, som umulig kunne være gamlere enn et par timer gammel.

hundbaby1

Han sprang raskt mot hunden og babyen, og hans første tanke var at hunden hadde skadet babyen. Men hunden så bare rolig på ham, akkurat som om hun bare ventet på at noen skulle hjelpe henne.

 

Det er ingen som vet eksakt hva som hadde skjedd med den lille babyen, men myndighetene tror den lille gutten har blitt forlatt i en søppelbøtte, og så har hunden funnet den og tatt den med seg i sikkerhet, og reddet livet dens.

hundbaby2

Den lille gutten ble tatt med til et sykehus i all hast, og legene kunne konstantere at han var helt uskadd etter å ha blitt bært av hunden.

Denne stakkars hunden var hjemløs og vanskjøttet selv, men denne historier beviser virkelig at hunder er menneskets beste venn. Vi håper denne helte-hunden nå får all den kjærlighet og omsorg den trenger.


Kommentarer

kommentarer