Alenepappaen er hjemløs. Når den fremmede mannen kommer og sier dette bryter han sammen.

Å være aleneforelder gjør at man må ofre mye for sine barn, iallefall om man har dårlig økonomi. Slik var situasjonen for James når han flyttet fra New York til Denver, for å gjøre livet bedre for sin sønn.

Før han flyttet hadde han fått jobb og leilighet, men bare to dager etter at han kom til Denver, fikk han vite at han ikke fikk leiligheten, noe som gjorde ham hjemløs. Han har det vanskelig, men sier at det eneste som driver ham fremover, er hans sønn. Han åpner virkelig sitt hjerte for programlederen Leon Logothetis, og som takk tilbake gir Leon ham noe helt spesielt.

”Jeg flyttet hit for å komme til en stille og rolig plass,” forteller James. ”Jeg vil at min sønn skal få oppleve ting jeg ikke fikk når jeg var barn.”

Se hva som skjer i videoen under, og del gjerne med dine venner på Facebook om du ble rørt du også!
Kommentarer

kommentarer