Den eldre damen elsket å se ungene hver dag. Og de nølte ikke ett sekund med å hjelpe henne!

Hver morgen de siste 5 årene, så hadde 93-år gamle Louise Edlen vinket til barna på skolebussen, som kjørte forbi huset hennes. Hun er så kjent blant skolebarna, at de kaller henne «bestemora i vinduet». Dette daglige ritualet er rørende, og alle setter stor pris på det.

Men en dag var ikke Louise i vinduet. Ingen fikk panikk til å begynne med, men etter en uke begynte skolebarna å bli bekymret for «bestemora i vinduet.» Så da bestemte bussjåføren, Carol, seg for å finne ut hva som hadde skjedd. Hun fant ut at Louise hadde fått slag, og lå på sykehuset. Det barna gjorde for Louise når de fikk høre hva som hadde skjedd, rørte meg dypt inne i hjertet.

For en utrolig historie. Vi håper Louise blir frisk snart, slik at hun kan vinke til barna i vinduet igjen. Det er tydelig at de savner henne like mye som hun savner dem.
Kommentarer

kommentarer