Mobberen tømte superlim i håret hennes. Men det hun gjorde blir nå hyllet av hele verden!

Hannah Combs stod og pratet men noen venninner utenfor skolen, når en mobber plutselig sprang frem og sprutet super-lim i håret hennes.

superlim01

Hun hadde blitt mobbet tidligere også, men nå hadde hun nettopp begynt på ungdomsskolen, og hun hadde håpet på en ny start. Isteden ble det et mareritt.
superlim02

”Det begynte å brenne med en gang,” forteller Hanna. «Det kjentes ut som om noen hadde satt fyr på hodet mitt.»
superlim03

Hannahs pappa, Christopher Grimmer, var rasende over at skolen ikke gjorde noe. Først når Hannah dro til skolens sykesøster, ble det tatt affære, og hun ble kjørt av faren til akutten. Der ble det konstantert at hun hadde 1ste grads forbrenninger. Smertene varte i flere dager.
superlim04
Hannah og hennes mamma tok beslutningen om at hun måtte klippe håret, noe som gjorde vondt verre.

 

 

”Jeg elsket mitt hår, det var det jeg likte best med utseendet mitt,” sier Hannah.
superlim05

Men når mammaen Jessica startet en Facebook-side for sin datter, «Rettferdighet for Hannah», begynte støtten å strømme inn.

”Dette har fått meg til å ville hjelpe andre,” sier Hannah. ”Det finnes mennesker som ikke tør å ta opp at de blir mobbet, men de prater med meg om det. Det gjør at jeg vil hjelpe til.”
superlim06

En lokal frisør, Nikki, bestemte seg for å klippe og style Hannahs hår, helt gratis.

”Idag gjorde jeg noe jeg er stolt over. Jeg klipte en ung jente som nettopp hadde gjennomgått noe traumatisk på skolen. Håret måtte barberes av på den ene siden, så jeg gjorde det beste ut av situasjonen,” skriver Nikki på Facebook.
superlim07
”Jeg vil hjelpe til og utgjøre en forskjell. Ingen fortjener å bli mobbet. Det er ikke rettferdig mot noen,” sier Hanna. «Jeg er bare ei vanlig jente, med sterke meninger. Når det kommer til mobbing, så er det på tide at det blir gjort noe.»

Vi hyller Hannah for hennes mot til å stå imot mobbing. DEL gjerne dette med dine venner for å spre budskapet du også!

Kilde: Little Things


Kommentarer

kommentarer