23-åringen rir inn på en fullsatt stadion. Men når hun tar av seg kappen overraskes ALLE!

23 år gamle Laura Sumrall har tatt internett med storm, etter at dette klippet ble lagt ut. Her får du se hennes hesteshow under 2015 Kentucky Reining Cup, og det viser det utrolige talentet hun og hesten hennes har. Nummeret er inspirert av Disney-filmen Frost, og utføres til den kjente låten «Let It Go», og Laura kom på førsteplass i konkurransen med sin hest.

Det begynner rolig, men når hun tar av seg den mystiske kappen, kommer det virkelig igang.

 

Tusenvis av foreldre og barn har blitt inspirert av videoen, og de positive reaksjonene og kommentarene har ikke latt vente på seg.usentals föräldrar och barn har inspirerats av numret och de positiva kommentarerna har haglat in via sociala medier.

”Jeg har inspirert mange små jenter til å ri hester, og det gjør meg veldig glad,” sier Laura.

Se det imponerende showet her, og del gjerne med dine venner om du likte det like mye som oss!
Kommentarer

kommentarer